Platinum PRE - 240 г - Плодов пунш

Platinum PRE - 240 г - Плодов пунш
ЦЕНА: 77.00 ЛВ.


 


  Запитване за Platinum PRE - 240 г - Плодов пунш

Ултра концентрирана формула
Без водна задръжка
Без креатин
Без стимуланти
Друг вкус:

Platinum PRE e предтренировъчен продукт, който се базира на основата на научно доказани съставки и високо качество. Platinum PRE – продължава дългата традиция на ON да вдига високо летвата в спортното хранене. Вече може да стимулирате перфектната тренировка благодарение на оптимални дози от истински съставки, които може да използвате всекидневно. Всяка доза доставя енергия и фокус, с които да постигнете нови лични рекорди! Издръжливост и тренировъчна производителност от друго измерение 
Разбира се, вие очаквате най – доброто от ON и тази Platinum предтренировъчна формула доставя точно това благодарение на ефикасни дози л – цитрулин, бета – аланин, кофеин, патентован PhytoBlend, метаболити и антиоксиданти. Направете Platinum PRE – вашия първи избор за постигане на максималните фитнес резултати! 

 Какво получавате от една мерителна доза? 

1 грам микронизиран цитрулин и 1 грам PEPFORM пептиди цитрулин. Л – цитрулинът е прекурсор за синтеза на азотния оксид (N. O.) и може да окаже голяма подкрепа при високоинтензивни тренировки. Всяка 2 – грамова доза в Platinum PRE – комбинира микронизиран л – цитрулин с патентована формула за доставка на пептиди. 

1.6 грама бета – аланин CarnoSyn. Бета – аланинът е основният градивен елемент на карнозина – съединение, което помага да се неутрализират киселинните вторични продукти, които са получени по време на тренировка с висока интензивност. Изследванията показват, че всекидневната употреба на карнозин спомага за изпълнение на по – тежки и продължитени тренировки. 

200 милиграма кофеин. Като предмет на множество изследвания, кофеинът е една от най – доказаните съставки. Заедно с по – голямата енергия и бодрост, той подобрява фокуса и намалява възприемането на физически усилия по време на упражнения. 

125 милиграма екстракт от Капсикум (CAPSICUM FRUIT EXTRACT) . Капсикумът от люти чушки доставя страхотна метаболитна подкрепа. Формулата е капсулирана, така че не очаквайте някакъв аромат. 

 250 милиграма PhytoBlend 100 милиграма витамин C
Съчетание между прах от сок от цвекло, екстракт от гроздови семена и цитрусови биофлавоноиди с мощна доза на витамин C, които имат силно антиоксидантно действие и правят завършена тази предтренировъчна формула. 

ON Optimum Nutrition Platinum PRE Workout

Начин на употреба:

Приемете 1 доза разтворена във вода , 20 минути преди тренировка.Кофеин 
400 
мг 
Цитрулин 
г 
Бета-аланин 
3.2 
г 
 
 
 

Хранителни стойности:
Доза: 8 г
Дози в опаковка: 30
к-во в
доза
% дневна доза

 Калории
 5
 

 Протеин
 <1 г
 1 %

 Въглехидрати
 1 г
 <1 %

 Натрий
 0.06 г
 3 %

 Калий
 0.07 г
 2 %

 Витамин C
 0.1 г
 167 %

*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/денДобави коментарКоментари

Няма коментари!ХелтСтор - фитнес добавки
youtube facebook skype
Optimum Nutritionизработка на oнлайн магазин