CGT-10 600 грама - Лимонов Лайм

CGT-10  600 грама - Лимонов Лайм
ЦЕНА: 40.60 ЛВ.


 


  Запитване за CGT-10  600 грама - Лимонов Лайм

Комбинация - креатин, глутамин, таурин
Ултра чист креатин
микронизиран
Декстроза и инулин за по-добро усвояване
СИЛА, ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Друг вкус:

CGT-10 e продуктът, който ви осигурява всичко в едно. В един комплекс са включени трите най-доказани съставки за покачване на маса и възстановяване, чието действие в комбинация на свойствата им и точни количество може да ви заведе до следващата стъпка. CGT-10 съдържа:

  • 5 грaма Микронизиран Креатин Монохидрат
  • 3 грама L-Глутамин
  • 2 грама L-Таурин


CGT-10 е комплект от три от най-важните суплемента за възстановяване и покачване на мускулна маса. Креатина, глутамина и таурина в комбинация действат синергично, като всяка една от съставките подобрява усвояването и действието на другата. CGT-10 e подходящ за добавяне към Вашият протеинов шейк или любима напитка за по-добро усвояване. 

CGT-10 e oтличен избор за хората, които искат да ползват комбиниран суплемент, съдържащ основните компоненти на правилното възстановяване и покачване на силата.

Креатина е наричан още "кралят" на хранителните добавки. Подпомага производството на АТФ, увеличава обема на клетките и засища скелетната мускулатура.

Глутамина е най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло, подпомага възстановяването и стимулирането на хормона на растежа.

Ускорено възстановяване, нарастване на силата и увеличаване на клетъчния обем благодарение на Таурина, което води до по-добро напомпване.

Начин на прием: 1 доза преди и след тренировка. В нетренировъчните дни 2 дози , разделени през деня.

 

За постигането на по-добри резултати продукта се комбинира успешно с 100% Whey, Serious Mass, Pro Complex, Hydro Whey. За максимални резултати по отношение на силата и издържливостта препоръчваме да се съчетае с VASSIVE NO FORMULA-X.

 креатин 
гр 
глутамин 
гр 
таурин 
гр 
 
 
 

Хранителни стойности:
Доза: 15 гр
Дози в опаковка: 30
к-во в
доза
% дневна доза

 Витамин Е
 20
 

 Калории
 5 гр
 2%

 Chastaberry
 5 гр
 

*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/денДобави коментарКоментари

Няма коментари!ХелтСтор - фитнес добавки
youtube facebook skype
Optimum Nutritionизработка на oнлайн магазин