BCAA 1000 - 200 капсули

BCAA 1000  - 200 капсули
ЦЕНА: 38.50 ЛВ.


 


  Запитване за BCAA 1000  - 200 капсули

Лесни за преглъщане
2:1:1 левцин, изолевцин, валин
Подобрява мускулното изграждане и възстановяването
Друг вкус:

BCAA 1000 - леуцин, изолеуцин, валин, трите думи, които могат да бъдат отговора за вашето възстановяване.

Научни изследвания показват, че ВСАА 1000 могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА 1000 играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати, за да запазите гликогена в тялото си.

Може би най-интересното свойство на ВСАА 1000 е способността им да спомагат за горенето на мазнини. Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения, което е знак за интензивен мускулен разпад, то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин, намиращ се в мускулите.

Силата на този механизъм може да бъде увеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка.

Предназначение : Продукт който мже да бъде от изключителна полза на всички трениращи.Научни изследвания показват че BCAA 1000 могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки . BCAA 1000 играят ролята на азотен донор под формата на Л-Аланин,койито също се првръща в глюказа когато гликогеновите запаси са изчерпани.Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати за да запазите гликогена в тялото си. Може би наи-интересното свойство на BCAA 1000 е способността им да спомагат горенето на мазнини. Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения,което е знак за интензивен мускулен разпад ,то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин,намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде ужеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка

Съдържа силна порция от Аминокиселини в Разклонена верига (Левцин,Изолевцин и Валин)

Постиган ефект : Подобрява азотната задръжка и усилва доизграждането и възстановяването на мускулите. Спомага за покачването на мускулна маса и горенето на мазнини.

BCAA 1000 се комбинира успешно с Amino 2222 и Glutamine Powder за по-добро възстановяване и с 100% Whey и Serious Mass за покачване на мускулна маса. 


BCAA в доза 
2 гр 
 
Капсули в доза 
 
 
 
 
 
 
 

Хранителни стойности:
Доза: 2
Дози в опаковка: 100
к-во в
доза
% дневна доза

 Леуцин
 500 мг
 

*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/денДобави коментарКоментари

Няма коментари!ХелтСтор - фитнес добавки
youtube facebook skype
Optimum Nutritionизработка на oнлайн магазин