Optimum Nutrition 
Optimum Nutrition е  американска компания за хранителни добавки ,
създадена през 1986г. От тази дата Optimum Nutrition е неизменен лидер в производството на хранителни добавки и спортни храни, определяйки стандарта в индустрията. 

Optimum Nutrition се стреми да предлага иновативни, достъпни продукти от най-висок клас, като също така се съобразява с последните тенденции свързани с нуждите на потребителя и динамично променящия се пазар. Основното оръжие за постигане на тази цел са несравними продукти, качествени суровини, нови технологии и високо качество на услугите.

От самото начало нуждите на потребителя са главната цел на Optimum Nutrition. Стриктният контрол за качество, лабораторни изследвания и производство под строго контролирани условия са важни за целият процес от създаването на продукта до консумацията от нашите клиенти. И всичко това се прави поради една причина - да ви осигурим качествени продукти. ON цени своите клиенти, затова може да бъдете сигурни, че от момента, в който даден продукт напусне производствената линия, в него е вложено всичко от Optimum Nutrition, само за да може вие да вложите най-доброто в своето тяло.

ХелтСтор - фитнес добавки
youtube facebook skype
Optimum Nutritionизработка на oнлайн магазин